Logo SHARK Tales & MAAS Attack on Nixon watches

Logo SHARK Tales & MAAS Attack on Nixon watches

Co víc si můžete přát za odvedenou práci, než když vám jednoho rána přistane na mail zpráva od Šáry Pančochové s fotkama a komentářem: „Koukni, kam se tvoje logo dostalo.”

What a great reward for having job done when you got an email from Sharka Pancochova with "look where is your logo" comment.

Nixon je legendární americká značka vyrábějící hodinky, doplňky a audio zařízení. Byla založena v roce 1997 v jižní Kalifornii a v současné době prodávají ve více než 80 zemích po celém světě. Firma se zaměřuje především na extrémní sporty jako je právě snowboarding, skate, surf a mnoho dalších. Řídí se nám sympatickým mottem: „Děláme doplňky, které odráží nás a náš život, který žijeme. V souvislosti se snowboardingem vzpomínáme hlavně na legendární Nixon Jibfest, který jsme sjížděli 100x na VHSkách a rozhodně nás tenkrát nenapadlo, že se na jejich hodinkách objeví naše tvorba.

Nixon is an american legendary brand producing watches. We remember watching edit from that legendary Nixon Jibfest  event for 100x times on VHS back in the days, it would never come on our minds that our creation woud appear on thei watch. 

Logo je na modelu hodinek vyrobených speciálně pro Šáru a Cheryl a jejich zábavnej projekt SHARK Tales & MAAS Attack. Premiérá tour tohoto filmu se blíží, holky na každé zastávce pošlou mezi diváky jedny hodinky. Nenechte si to ujít, sledujte @sharktalesmaasattack a vidíme se na mejdanu :)

Logo decorates watches special made for PRO riders Sharka Pančochová and Cheryl Maas and their project SHARK Tales & MAAS Attack, they will give one away at each Movie premiere, check out the dates at their FB page. Cya on party :)