HELMET HOOD | 100% reuse | every piece is original

HELMET HOOD | 100% reuse | every piece is original

Taky vám občas vadí, že v obchodě s oblečením nemůžete sehnat přesně to, co byste chtěli? Nebo naopak to, co je dostupný, nějakým způsobem originální a aspoň trochu vyčnívající z davu, tak to mají nakonec všichni? Nooo, asi ne, že? Je to spíš holčičí záležitost... ale... 

Do you also sometimes find yourself in a situation that you can't find right clothing for you in a clothing shop? 

Vždycky nás bavilo tvořit originální kreace a není tomu jinak, ani co se módy týče. Se ségrou jsme už od mala měly zálibu hrabat se v babiččiných vyřazených sukních, šátcích, halenkách, korálkách a dalších různých serepetičkách, tvořit z nich fashion voblečky a dělat pak babs módní přehlídku. Měla z nás fakt radost.

We've always liked to create something original, it is the same with fashion. Me and my sister we used to do a new stuff form our grandma old discarded clothing and do some fashion show...she was really happy about that...

A tak šel čas, bla bla..... Prostě jsme chtěli vždycky něco extra. Něco, co nikdo jinej mít nebude a všichni vás v tom budou milovat... třeba jako tenhle psík Yuki <3

And times go on..blabla...we just wanna do something special. Something nobody else is wearing and everybody loves you wearing that...like this Yuki the dog does...<3 

 

O co teda vlastně jde? Vyrábíme originální ”reuse” kapucky na helmu a k nim rukavice ve stejným designu. Jde o to, že nenakupujeme nový materiály a neotročíme děti z Číny, ale recyklujeme šatníky našich babiček, prababiček, dědů, maminek a tatíků, snažíme se maximálně využít každý centimetr šactva, co má za sebou už nějakou historii. A dělá nám to vobří radost!

So what is going on? We make original "reuse" hoods you put over your helmet and gloves to fit them with the same design. We don't buy new materials but reuse the old, straight outta grandama's, grandpa's, great-grandma's etc wardrobes...trying to reuse every centemeter of old clothing having some amazing history...and it makes us happy!

Každý kus je originál a tím pádem nemáte šanci potkat na kopci jednýho živáčka(ba ani mrtváčka) se stejnou věcí kolem krku. 

Every piece is original a so you got no chance to meet somebody else wearing the same one.

Nejdůležitější je samozřejmě vypadat krásně a sexy za všech okolností, že ano? Tudíž nezaručujeme nějakou voděodolnost, dry-fit a podobný nesmysly. Ale celkem se nám výrobek osvědčili proti klimbavosti helmy a přímému žraní sněhu při ráchání v prašanu :)

The most important thing is to be sexy fo sho. We don't guarantee waterproof, dry-fit and other nonsense. But you might appreciate having your helmet stable under the hood and not "direct-eating" snow, especially the yellow one, when falling down:)

Momentálně si lebedíme v Saas Fee, kde nám nakydalo 50 čerstvýho... Ale až se vrátíme, začneme připravovat novou kolekci a věřte, že šatníky našich prapředků se už třepou nedočkavostí, až je půjdete vyvenčit do toho bílého zázraku.

Right now we enjoy some pow in Saas Fee with 50cm freshies...but when we are back, we start prepairing new collection. The wardrobes of our ancestors can't wait about that:)

> For Those About To Rock, We Salute You <